miércoles, 27 de febrero de 2008

Titulars de premsa

Aguirre: ''We will have prepare for you bilingual 'institutos' also in Madrid''



En una de les reunions de la JUNTA AMPA, es va parlar del tema del trilingüisme a la nostra Comunitat, i ara en vespres del que tots sabem, apareixen titulars de periòdics, com el que veiem dalt....nosaltres no entenem, ni volem entendre, de política, però sí d'Educació.

Més prompte o més tard, eixa és la realitat dels Centres educatius, i els pares hem d'estar preparats, per allò que millore l'educació dels nostres fills... la competència en 3 llengües diferents ¿per què no ?

viernes, 22 de febrero de 2008

Més reunions... i més aclaracions.

" Educad a los niños y no será necesario castigar a los hombres "



Ahir dijous, 21 de Febrer, a les 22 h. , es va celebrar una nova reunió dels membres de la JUNTA AMPA per a tractar diversos temes de l'ordre del dia.

Vam comptar amb la presència de Oscar Sanz, Director del nostre Col.legi, per tal d'aclarir dubtes , plantejats a l'assemblea de la setmana passada. Donant informació i la seua opinió al respecte, contestant a totes les preguntes formulades pels membres allí presents.

Entre les preguntes formulades, hi van formular relacionades amb l'elecció del nou Director. On va informar que hi havíen 2 candidats, un del nostre Centre i un altre de fora.

Hui pel matí, hi ha convocada una reunió al nostre Centre, per a valorar el projecte presentat per cadascú dels candidats . Formada per 4 membres representants de Conselleria, 4 mestres per part del Claustre i 4 pares del Consell Escolar.

Posteriorment, des de Conselleria passaran a nomenar al nou Director, a partir de Juny, i per als 4 pròxims anys.

miércoles, 13 de febrero de 2008

Informació de la reunió de p/mares

" Tan important és saber parlar, com saber escoltar "

Ahir dimarts,12 de febrer, es va celebrar una reunió informativa per a tots els p/mares interessats en conéixer les distintes possibilitats educatives que oferta el nostre Col.legi.

Al respecte, cal dir, que va intervindre Carmen Monparler, representant i assesora de la Consellereria d'Educació i Ciència, com a ponent, per a explicar i aclarir dubtes.

Van assistir de forma masiva pares i mares, mostrant el seu punt de vista i preocupació per la situació en la que estan els seu fills, en concret , i referint-se especialment al PEBE (Programa Ensenyament Bilingüe Enriquit).

Des d'ací, tan sols afegir, que la reunió va finalitzar ben entrada la mitja nit, i esperem haja resultat positiva per a tots.... i siga un punt d'inflexió (en quant a assistència) per a pròximes convocatòries....Adéu!!!


martes, 12 de febrero de 2008

Participació interactiva

" Enseñar a quien no quiere aprender, es como sembrar un campo sin ararlo "



Hem volgut crear aquest espai obert a tots els p/mares interessats en estar informats del que passa al nostre Col.legi, així com poder opinar al respecte.

Considerem necessari la possibilitat de moderar els comentaris, per tal d'evitar el que ningú vol, aprofitar-se de l'anonimat, per a fer insults o qualsevol altra falta d'educació.


Evidentment, poden triar la llengua que consideren convenient per a expressar la seua opinió, esperem la seua col.laboració. GRÀCIES !!!



sábado, 9 de febrero de 2008

Reunió de M/Pares

" O caminem tots junts cap a la PAU, o mai la trobarem "

Per al pròxim dimarts 12 de Febrer, hi ha convocada una Assemblea General Informativa, per a tots els p/mares del C.P. Isabel la Catòlica, al propi menjador del Centre, a les 22 hores. Es important l'assistència de tots, no falteu !!!

sábado, 2 de febrero de 2008

Records d'un dia festiu a l'Escola

" Por muy larga que sea la tormenta, el sol siempre vuelve a brillar entre las nubes. "(Kalih Gibran)































Hem volgut publicar algunes fotografies que resumeixen la jornada festiva al nostre Centre.
























viernes, 1 de febrero de 2008

Carnestoltes al nostre Col.legi

" El savi no diu mai tot el que pensa, però sempre pensa tot el que diu "


A la vesprada del 1 de Febrer, s'han celebrat les Carnestoltes a L'Olleria. Tots els alumnes del C.P. ISABEL LA CATÒLICA, SANCHIS GUARNER i ESCOLETA, han participat al passacarrer desfilant pel poble. Molta gent veient-ho, en un dia primaveral, on tots els familiars, amics i veïns han disfrutat d'aquesta vesprada festiva.

Constitució del BLOG

"Para renovarse no hay nada mejor que verse pequeño, ser humilde." (Angelina Jolie)

Hui, dijous 31 de Gener, s'ha constituit una nova forma d'aplicar les noves tecnologies a l'àmbit educatiu, així en la reunió dels membres de l'AMPA ISABEL LA CATÒLICA, s'ha decidit obrir un BLOG, per a facilitar i millorar totes les informacions disponibles i relacionades amb la Comunitat Escolar, i poder accedir fàcilment a elles des de qualsevol lloc.
Esperem que siga interessant i fructifer per a tots. GRÀCIES !!!